13 September 2012

;)

Kalender Band - Rindu Untuk Dia.

pernah spe2 dgr lagu nie? well, aku xjmpe lirik die. but ex aku kasi lagu nie kat aku. ape mksud die? aku tak fhm  langsung. smlm, aku msj die. aku tnye dh xske aku kn? die jwb ske. then aku tnye dh x love aku kn? then die jwb XLOVE DH. SBB AWK AD HK LOVE AWK.. rase nye xde kaitan pon dgn die love aku ke x. tp lntk r, and now minah yg dulu trhegeh2 trgile2 kan die kembali. spe? NUR AIN NAJIHAH. 

selamat pengantin baru bro. opss! LAME! dh ade ank? bagus.
sekarang musim hujan. air hujan nie ibarat air mate aku la. cume x lebat cenggitu je. well, aku kasi cntoh. wlaupon korg dh ade org lain, tp xkapel. cume teman tapi mesra, and ex kite aik gmbr ngn prmpuan yg kite x suke mcm kt ats nie, ape korg rase? lau korg takde lngsung perasaan, aku prcye korg mmg ignore trus. crite aku pnjg. hmmm. NUR AIN NAJIHAH, g la tawan hati ex aku yg kau trgile2 dri dulu tu. PUTERA IZZAT ALIF, selamat tinggal. moge prshabtan kite kekal 4ever.


Thank you, ILOVEYOU :)

0 comments:

Post a Comment



You are currently at my land. Please be nice :)  mengintip blog Farhana :) || Follow or Dashboard