14 May 2012

Give mine back!


Haihai kwn2. Ak nk luah ckit npe yg trpendam dilubuk hti ini. Hahaha. Meloveyouall?? Are you sure? Tgk ckit name2.

Nurul Fatihah Ibrahim
Nor Hazatul Farah Sulaiman
Nur Amira Roslan
Nur Akmal Nazirah Kamarulzaman
Nur Farhanah Salleh

Jyeahh, btol ke nie? Wkpe aku rase mu sume brpure2 je dpn aku? Every single of you, aku blh rase awok2 mu xske aku. Alsan mu sbb aku brubh, aku jdi gedik. Dlu aku x gedik ke? Same je aku rase. Yg lain nye, aku rpt ngn Fahmi sbnrnye kn? X ske ak kwn ngn ye xpe. Aku rase trsisih ngn mu sume. 2 laa kdg2 aku brsndirian. Ye mri kt aku, ye hnye tnye aku. Aku jwb jela. Niat ye nk tlg aku, aku bkn nk backup ye. Mu thu, stiap kali aku jln ngn awok2 mu, aku rase kecik je aku dlm klangan mu sume. Mmg r knyataan mu sume tnggi dri aku. ==’ mksud aku, aku ea mcm kecik je. Halimunan ade gop jrg2. Kalau mu sume dh xske aku, jjur je dgn aku. Kabo ke aku nape mu sume x ske psl aku, npe mu sume nk dri aku, npe mu sume nk jd, tegur aku lake, brckp bnr wlaupon pahit. Xpe, aku mmg bese dh terase ngn mu sume. Aku dh kalis, jd mu trus terang je dgn aku. Ssh sgt ke? Xpyh lah nk kate aku blkg gnie. Kn snang. Xpe, aku cpt trime npe2 awok mu kbo. Aku bkn r keras pale sgt. Dh lau mmg btol aku g2, aku kne trime r. Skrg aku nk ngk awok2 mu bace nie lake. Aku xreti nk kbo dpn2 gane. Awok mu bz lake ekpon. Xdop chance aku nk brsuare. Trutame mu Tihah, lau mu xske aku xpe. Aku xksh. Jnji mu lyn aku same mcm dlu. Myra, mu ok ngn aku. Highway, aku ok jgk ngn mu. Tp Kema, leni mu brubah. Dlu mu kate lain, skrg mu lain. Npe nie? Nie ke kwn? Mu bkn Kema yg aku knl dlu dh pd diri aku. Mu jd org lain. Mu pngaruh org lain. Bagus dh mu trus terang ngn aku, tp tlg r. Stop pretending. Mu thu, aku ltih dh suke2, gelak2 ngn awok mu tp xikhlas. Aku xfhm oh gane nk lyn awok2 mu. Aku hbis try dh jd kwn kpd mu sume. Andai mu ade mslh, bgtahu la aku wlaupon mslh 2 psl aku skalipon. Aku xleh than dh ngn sume nie. Aku rase mcm nk lari je dri dunie nie. tp aku thu, aku wk g2 xdop gune gop. Same lake gop. Gane aku nk wk spaye awok2 mu trime aku mula sbgaimane diri aku? Sifat gedik 2, awok2 mu pon ade. Mmg jrg r org puan hk adop. Aku bkn sje2 buat. Ye jd sndiri. Tp ade jgk lah aku buat2 2. Tp 2 aku gurau je. Slh ke? Aku thu awok2 mu suke mapuh org, wlaupon dgn awok2 sndiri. Hk 2 aku thu sgt2. So aku xkisah. Rase trase 2 biase dh bg kite sume. Org kate xgrau x msre, tp jgn la gurau smpai xreti bhase kn. Aku xmo jd mcm org lain, hk kecik hti dgn sindiran kwn2 ye. Aku cube relax. Aku cube brubh jd diri aku mula. Tp maaf r, ye jd diri. Mu kate “FOREVER FRIENDS”. Nie ke forever friends aku?  Kalau ye, wkpe aku diketepi kan skmo? Kalau x, xpe aku rdha. Skrg nie aku ade awok2 mu je. Tlg sgt2. Kite kdg2 kne jgk hormat ssame kite. L wkpe awok2 mu cipta game gnie thun nie? mu blh ke brthan dgn game gnie? Skrg aku pon x larat nk main game nie. trlmpau lelah. Aku prhati dri dlu lg, kalau awok2 mu tlis name awok2 kite, msti name aku last xpon 2nd last. Biase nye, nme last nie mrupekan name yg kurg disukai. Or awok2 mu lupe aku. Sedih, mu thu erti sedih? Prnhkah kamu mrase sbgaimane aku mrase? Hehehehe. Kite spasukan dri thun lpas lg. Tlg jgn rosak kan hubungan prshbatan kite. Kalau aku slh, tgur lah aku. Kalau aku mrh, mmandai lah mu cri jln wk aku ok. Ahahah. Slh silap aku slame brkwn ngn mu, maafkn aku dri hjung jari kaki hingga ke hjung rmbut. Slmat hari raye. :P hahah. Aku syg mu sume, jd syangi lah. HAHA! :’)
One thing, aku xlupe yg aku dh ade boyfie. ;) “PUTERA IZZAT ALIF”

Thank you, ILOVEYOU :)

0 comments:

Post a Comment



You are currently at my land. Please be nice :)  mengintip blog Farhana :) || Follow or Dashboard