09 March 2012

.Olahraga SMKSS.

oraitt... :) sminggu acare olhrage wk kt sk aku. best giler. mase hri isnin.. agk mriah lah. mklumlah, rmai sgt yg dtg. including my old frens. :D
ok, hri isnin mrupekan hri perasmian olhrage. byk la sk2 hk mri heh. duk tgh pnas baris, hahaha. but the best is when aku jumpe fruitheart aku ;) die main lntar cakera. tp main hari rabu. damn. lepas tu aku n Tyhah jln2 lah nie cari org. sambil2 tgk kwn2 aku hk tanding, aku sorak ramai2. lpas tuh aku g cari Cerah ngn Izzat. jumpe Din & the geng. Din kabo, mase aku jln ngn Izzat, orang kutuk aku & Izzat. so what? kutuk la weyy. lgsung xlyn. dose free kan? goodjob honey ;P tahu lah aku PENDEK die TINGGI. -.- lpas tu balik laa. keesokan nye, aku stay back lagi ngn Tyhah. smkin rmai aku jmpe kwn2 aku. damn awesome.  rabu?? jumpe lagi ngn fruitheart aku heh. hihi...... but jumpe gitu2 je. ye main acre, aku tgk dri jauh jelah. jauhb jgk ye lmpar hooo. perghhh... tapi dpt no 4 je. :( but, SS no 1. congrats to Amir Mustaqim. Im proud to be one of the Sulaimanians.  no 3 SS jgk. haha.  hri khmis aku PJ, but hjan turun lbat sgt. so, x PJ. pkat trun kt pdg. tgk skn. olhrage still go on wlaupon hjan. kcian ade jgk aku tgk sorg2. Izzat ade gk. ye mari sje wk nyibuk.  aku nk suke mase ptg je. hahaha. lwk kott. Zatul, Tyhah, Kema & Myra g kt Izzat n the geng. Izzat & Cerah wak tricks. best2. hehe. jadi lop 2. wlaupon tricks tu dh lapuk. :P kawan2 aku enjoy giler main kad. haha. nk2 Zatul & Tyhah la giler kali. =,= sbgai kwn, aku hepy untk diorg. (Y)
butbutbut, to Zatul, Thika, Zaim, Iylia, Ikhmal,Amir, Arib, Shahar, K.Laya, K.Timoh, K.Aten, K.Lela, K.Square,  Lim, Mustaqim, Tere, Syafiq, Kecek, & atlet yang lain, congratulations. Sir Tan target 30 pingat emas, pengetua target 35. but, atlet SS berjaya mngumpul 26 pingat emas ! wow. capai target. :) bangga wlaupon aku xmain. :P
& thanks to Tyhah, Iylia, Kecek, Zatul & lain2 sbb teman aku duk pdg & stayback same dgn aku. :)

Thank you, ILOVEYOU :)

0 comments:

Post a Comment



You are currently at my land. Please be nice :)  mengintip blog Farhana :) || Follow or Dashboard